Mijn favorieten

Nieuwbouwprojecten


Nieuwbouwproject Herenplein, Herenweg 12-16, 3732 CM De Bilt
Open huis modelwoning HERENWEG 12K DE BILT

Welkom!
Vanaf vrijdag 29 november is om de twee weken de modelwoning in het nieuwe gebouw aan de Herenweg te bezichtigen. Tussen 16.00 en 18.00 uur kunnen geïnteresseerden binnenlopen om een goede indruk te krijgen van het nieuwbouwappartement. Tijdens het open huis is de makelaar aanwezig om u te informeren over de nog beschikbare appartementen. Alle te koop staande appartementen zijn te bezichtigen. Zie de fot's van de modelwoning.

Openingstijden
Vrijdag 29 november: 16.00 tot 18.00 uur
Vrijdag 13 december: 16.00 tot 18.00 uur
Vrijdag 27 december: 16.00 tot 18.00 uur
Vrijdag 10 januari: 16.00 tot 18.00 uur
Vrijdag 17 januari: 16.00 tot 18.00 uur
Vrijdag 31 januar: 16.00 tot 18.00 uur

Afspraak
Heeft u interesse in een koopappartement en wilt u al eerder een afspraak op kantoor of in de modelwoning? Dan kunt u contact opnemen met één van de makelaars!

Bereikbaarheid
Het nieuwe gebouw is te bereiken vanaf de Looydijk en de Herenweg. Het adres van de modelwoning is Herenweg 12K in De Bilt.

3-kamerappartement
De modelwoning is een sfeervol ingericht 3-kamerappartement op de eerste verdieping met een eigen parkeerplaats in de afgesloten ondergrondse parkeergarage en een eigen berging. Het appartement is voorzien van een lichte woonkamer met open keuken, een loggia, twee slaapkamers en een compleet ingerichte luxe badkamer. De koopsom van de modelwoning bedraagt € 232.500,- vrij op naam.

Straatwerk en daktuin
Het buitenterrein wordt momenteel voorzien van hoogwaardig straatwerk en op de eerste verdieping is een daktuin ingericht zodat u goed kunt zien hoe mooi uw leefomgeving wordt. Het is alleen daarom al meer dan de moeite waard om langs te komen!


Boven de nieuwe Albert Heijn en HEMA aan de Looydijk in De Bilt worden prachtige appartementen gerealiseerd. De appartementen met een oppervlakte van ruim 85 m² tot 125 m², zijn optimaal geïsoleerd en hebben een eigen balkon. De appartementen zijn te koop vanaf € 223.500,- v.o.n. inclusief parkeerplaats in de garage. Koop nu en profiteer van de keukencheque. Deze actie loopt tot 20 september 2013.

Verwachte oplevering eind 2013
Wonen in het nieuwbouwproject Herenplein is comfortabel wonen op z'n mooist: een groene binnentuin, geen torenflats maar een bescheiden complex met aandacht voor detail. In dit plan vindt iedereen een appartement die bij hem of haar past. De gemakken van gelijkvloers wonen, een prettig leefklimaat en de centrale ligging letterlijk boven de winkels zorgen ervoor dat het heerlijk wonen is. Jong of oud, iedereen zal zich hier thuis voelen.

De appartementen
Er worden 21 appartementen te koop aangeboden, allen met een eigen berging en een parkeerplaats in de garage. Via het trappenhuis en de lift zijn alle verdiepingen bereikbaar. De appartementen verschillen van elkaar door de ligging, het uitzicht en oppervlakte. Deze varieert van een studioappartement van 54 m² tot een royaal opgezet 3-kamerappartement van 126 m². Alle nog beschikbare appartementen zijn voorzien van een eigen buitenruimte: een balkon, loggia of serre. Ook is er een besloten binnentuin, een ideale gelegenheid voor een kop koffie met de buren. Alle appartementen hebben een hoogwaardige en nette afwerking.

Indeling appartementen: hal, meterkast, berging met wasmachine-/drogeraansluiting en cv-opstelling, toilet met fontein, woonkamer met open keuken en een buitenruimte. Vanuit de hal zijn de slaapkamer(s)/hobbykamer en badkamer bereikbaar.

Bouwnummer 34 - derde verdieping
- Woonkamer met open keuken en een loggia op het zuidwesten.
- Royale slaapkamer en hobbykamer.
- De badkamer is standaard voorzien van vloerverwarming, wastafel en douche. Een ligbad, extra toilet en tweede wastafel zijn hier mogelijk.

Bouwnummer 35, 36 - derde verdieping
- Lichte woonkamer met open keuken en een loggia op het zuidwesten.
- Twee slaapkamers.
- De badkamer is standaard voorzien van vloerverwarming, wastafel en douche. Een ligbad, extra toilet en tweede wastafel zijn hier mogelijk.