Mijn favorieten

Woningruil:

Dorresteinweg 24 te Soest

Onze opdrachtgevers van de woning Dorresteinweg 24 te Soest zijn ook bereid om hun 2/1 kap woning met garage in te ruilen voor een appartement (Met verrekening van het verschil in waardes). Ze zoeken een appartement met lift of een appartement op de begane grond of hooguit de eerste woonlaag in Soest, Baarn of directe omgeving. Heeft u belangstelling?, neem dan contact op met ons kantoor.

Omschrijving van de aangeboden woning:

Aan de achterzijde met een tuinkamer uitgebouwde helft van een dubbel met vrijstaand stenen garage en omsloten tuin. Recent aangebrachte vaste trap naar de zolderverdieping. Royale parkeergelegenheid op eigen terrein.

INDELING

Begane grond:
Ruime entree, toilet met fonteintje, woonkamer voorzijde, inpandige keuken met gedateerde keukeninrichting en toegang kelderkast. Aansluitend aan de halfopen keuken de tuingerichte eetkamer of werkkamer.

Eerste verdieping:
Overloop, twee slaapkamers voorzijde waarvan één met wastafel, in de achterslaapkamer is recent een vaste trap naar de zolderverdieping aangebracht, L-vormige badkamer met bad, wastafel en toilet. Alle slaapkamers hebben een inbouwkast.

Zolderverdieping:
Vaste trap naar ruime zolder met grote voorzolder met dakkapellen en opstelling cv-combiketel. Leuke zolderkamer eveneens met dakkapellen. Door de dakkapellen aan voor- en achterzijde kan de zolder eenvoudig anders worden ingericht.

Algemeen:
* Een leuke woning met een gedateerde inrichting;
* Vrijstaande garage met vliering;
* Gehele woning voorzien van isolerende beglazing (Veelal HR++), spouw en dakisolatie;
* Itho HR cv ketel uit 2009;
* Laag energieverbruik.
* Alle kamers voorzien van plafondventilatoren;
* Het buiten- en binnen onderhoud is altijd zorgvuldig en goed uitgevoerd;
* Vrijstaande stenen garage.