Mijn favorieten

Verkopen met Hol & Molenbeek Woningmakelaars al 60 jaar een begrip in de regio.

Verkopen met Hol & Molenbeek Woningmakelaars al meer dan 60 jaar actief actief in de regio Eemland, De Bilt en omstreken. Voorheen waren wij een groot kantoor met een achttal vestigingen rondom Utrecht. Heden actief vanuit ons kantoor te Soest. Dit kantoor is een samenvoeging met kantoor Bilthoven./
 
Als actieve verkoop makelaar in deze regio hebben we bewezen resultaten geboekt met onze klantgerichte en persoonlijke aanpak. Bij ons krijgt u de mix van meer dan 60 jaar ervaring overgoten met hedendaagse technieken. Wij leveren maatwerk waarbij het streven van ons is om bij verkoop en aankoop onze opdrachtgevers te ontzorgen ! Op Funda hebben wij inmiddels een gemiddeld een  yes 9,4 als waardering van onze opdrachtgevers bij verkoop van hun woning. Daar zijn wij trots op. Wij proberen dit niveau te handhaven of zelfs te verbeteren.

Met ons NVM-lidmaatschap bieden wij u extra voordeel en kwaliteit.

Een succesvolle verkoop wordt bereikt met een goede voorbereiding en een persoonlijk verkoopadvies welke wij op maat voor u maken. Nodig ons uit voor een vrijblijvend advies en wij laten zien wat wij voor u kunnen betekenen.
Onze telefoonnummers zijn 035 601 13 04 of 030 229 00 79